SSL certificaat

SSL certificaten

Een website waarop bezoekers privacygevoelige informatie uitwisselen, moet veilig zijn. Bijvoorbeeld in het geval van een webshop. Met een SSL-certificaat zorgt u dat uw website op een veilige manier te benaderen is.
Shield

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer en zorgt ervoor dat de datastroom tussen de website en de bezoeker niet leesbaar is voor anderen. Vertrouwelijke informatie die klanten naar een website sturen (zoals wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie) kan gestolen worden. Hackers worden steeds slimmer; websites worden gekopieerd waardoor het lijkt dat je op de goede website zit maar in werkelijkheid zit je op een vervalste website waardoor je gevoelige informatie weggeeft aan criminelen. SSL geeft een website identiteit.

Bescherm uw merk en breid uw activiteiten uit

DomainSSL
Snelle uitgifte van SSL-certificaat en Site Seal. SSL zonder papierwerk of problemen, beschikbaar binnen enkele minuten!

OrganizationSSL
Professionele SSL met volledige bedrijfsverificatie voor hogere vertrouwens- en beveiligingsniveaus.

ExtendedSSL
Het hoogste vertrouwensniveau voor een website – bezoekers zien de groene adresbalk en meer vertrouwen betekent een grotere omzet.

Multi Domain SSL & Wildcard SSL
B
eveilig meerdere domeinen en subdomeinen op dezelfde server met een enkel SSL-certificaat en IP-adres met Wildcard en Subject Alternative Names (SAN’s).

Back to Top