Voip

Wat is VoIP?

VoIP is de afkorting voor Voice over IP; bellen via het internet. Voor VoIP telefonie heb je geen apart telefonienetwerk nodig; je sluit je (VoIP-) toestellen aan op je eigen bestaande internetverbinding. Bellen via VoIP heeft veel voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing zijn daarvan de grootste. Aplus levert VoIP telefonie voor de zakelijke markt, met name voor MKB bedrijven.

Bellen via VoIP is niet alleen een stuk voordeliger; het geeft je organisatie ook veel meer mogelijkheden. VoIP telefonie maakt jouw organisatie daardoor beter bereikbaar.


Hosted VoIP

Bij hosted VoIP maak je gebruik van een stukje van ons telefonieplatform. Aplus verzorgt het onderhoud, de upgrades en back-ups en nummerplan . Het enige dat jij hoeft te doen is jouw toestel aansluiten op je internetverbinding.

Meer weten>

A+ Vast Onbeperkt

Gratis bellen bestaat niet. Of je betaalt er toch gewoon voor of jij bent de reclamezuil van de dienst. Als je zakelijk wilt bellen maakt je liever reclame voor jezelf en kom je graag professioneel over. Besparen op je telefoonrekening kan vaak wel.

Meer weten>

Back to Top